Om dit privatliv og personlige data hos bymickleit.dk

Hvem er vi?

Vi er et dansk designvirksomhed kaldet ByMickleit ApS, og har adresse på;

Sadolinsgade 108
5230 Odense M
info@bymickleit.dk
Phone +45 61 69 81 46

Vores CVR-nummer er 35475990.

Nedunder vil vi gerne forklare mere om, hvordan vi behandler dine personlige data, hvilke der indsamles og lagres, hvor lang tid de lagres, og hvad der sker, hvis dataene bliver stjålet eller du vil have dem fjernet fra vores systemer. Det kan du iøvrigt gøre ved at kontakte os på info@bymickleit.dk.

 

Om hvilke personlige data vi indsamler, og hvorfor.

Her følger en kort forklaring af, hvorfor vi indsamler data om vores besøgende på bymickleit.dk.

Når du besøger vores hjemmeside vil du blive bedt om at acceptere, at der dannes cookies ved dine besøg på vores websted. Cookies er små filer, der indeholder data om din brug af vores websted. Disse data bruges bl.a. til at optimere brugeroplevelsen på webstedet – eksempelvis hvis du ligger varer i kurv, kan vores websted huske hvilke varer du ligger i kurven, også selvom du forlader webstedet – men dine data kan også bruges således, at der kan laves direkte, personlig markedsføring til dig på andre websteder. Pr. d.d gør vi ikke brug af personlig markedsføring, vi bruger kun dine data til at optimere brugeroplevelsen på webstedet bymickleit.dk.

En anden måde hvorpå vi gør brug af dine personlige data, er vha. diverse analyseværktøjer. Vi bruger sporingskoder fra Google og Facebook, så vi kan bruge deres analyseværktøjer. Dvs. at Google og Facebook indsamler dine personlige data, som fx. kan være alder, lokation, køn, hvilket operativsystem du bruger, om du bruger en mobiltelefon, tablet eller computer, om du har fundet os vha. søgemaskiner eller er blevet “henvist” fra et andet websted osv. Alle disse data bruges således, at vi bl.a. kan få et overblik over vores besøgendes demografi og brug af webstedet bymickleit.dk. I disse analyseværktøjer er det ikke muligt at udtrække den enkelte besøgendes data, og disse beskyttes af Google og Facebook’s dataforanstaltninger. Dvs. at vi kan godt se hvordan eksempelvis 1000 mennesker bruger vores hjemmeside, men vi ved ikke hvem de 1000 mennesker er, blot at de har besøgt vores websted.

Læs mere her:
https://policies.google.com/privacy?hl=da
https://www.facebook.com/policy.php

Vi gør også brug af analyseværktøjerne hos hotjar.com, som i sidste ende bruges til at optimere den besøgendes (din) oplevelse på vores websted. Med analyseværktøjerne hos hotjar.com kan vi se, hvordan en bruger “bevæger” sig rundt på vores websted. Eksempelvis kan vi se hvilke knapper, der bliver trykket mest på, hvor på siden den besøgende bruger mest tid osv.. Det gør vi for at forsøge at analyse, om der er steder på siden, hvor den besøgende ikke finder den information, som de leder efter. Så hvis der eksempelvis er en knap eller et link, der fører hen til en af vores sider, hvor en stor del af de besøgende “springer” tilbage til forrige side, kan det tyde på at de ikke finder det, de leder efter. På den måde kan vi forsøge at levere den bedste brugeroplevelse. Der bliver bl.a. indsamlet din ip-adresse, din browser applikation, din geografi (kun land), m.f.

Læs mere her:
https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy

Hvem deler vi dine data med?

Dine data gives videre til følgende tredjeparter:

Bambora, som vi har indløsningsaftale med – https://www.bambora.com/da/dk/compliance/

Og til ovennævnte tre virksomheder, Google, Facebook & Hotjar.

Det er dine data, og du har ret at få dem slettet eller oplyst.

Dine data ejes af dig, og derfor har du naturligvis ret til at få dem rettet, slettet og fjernet fra vores systemer. Du har også ret til få oplyst, hvilke data vi har om dig. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få et overblik over dine data, eller besvare spørgsmål. Du kan tage kontakt til os på info@bymickleit.dk eller tel.: +45 61 69 81 46.

Velkommen til ByMICKLEIT's hjemmeside. Vi er glade for dit besøg, og det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse, når du bruger vores hjemmeside. Derfor indsamler vi data om din brug af siden. For at få at vide præcis hvilke data vi indsamler, skal du trykke på mere info.