Om ByMICKLEIT

Det familieejede ByMickleit er skabt af ægteparret Jesper og Mette Mickleit som siden 2013 har designet smykker med inspiration fra Boheme-kulturen, de skandinaviske designtraditioner, europæisk mode og hverdagen omkring dem. Deres inspiration, samt fokus på lækre kvalitetsmaterialer, kommer til udtryk i moderne smykkekollektioner i et væld af farver, som smukt kan mikses på kryds og tværs.

 

Dansk design, inspireret af Boheme-kulturen som oftest er lavet af skønne og farverige perler.

Dansk design, inspireret af
Boheme-kulturen som oftest er lavet af skønne og farverige perler.

Vores smykkekollektioner indeholder armbånd, halskæder og øreringe – som oftest lavet af de skønne og farverige perler. Blandt perlerne er der også ferskvandsperler, zirkoner og konkylier. I efteråret 2018 introducerede vi også bælter og ankelkæder til kollektionerne.

ByMickleit sætter en lidenskab i at designe smykker som tilføjer farver og detaljer til dem som bruger smykkerne – som lader dig udtrykke din personlige stil gennem de smykker du har på.

 

 

Om vores produkter

ByMickleit designer smykker, der kan bæres i flere forskellige kombinationer. Kombinér smykkerne fra ByMickleit indbyrdes, eller bland dem med dine egne smykker, og skab din egen unikke stil. Der bliver gennem årets sæsoner lanceret nye kollektioner, så du kan følge med på den seneste mode, og tilføje nye farver og stilarter til din smykkesamling.

Et ByMickleit-smykke passer både ind i den travle hverdagsgarderobe med sin lethed og fine simple detaljer, og passer også perfekt ved de specielle lejligheder.

Pleje & information

Sådan passer du godt på dine smykker fra ByMickleit.

Sådan passer du godt på dine smykker fra ByMickleit.

Vi anbefaler at du opbevarer dit smykke i den stofpose som smykket var pakket i da du først fik det. Således sikrer du at metallerne holder sig klare og smukke. Smykkers holdbarhed påvirkes af vand, solcreme, sport og fugt, derfor anbefaler ikke vi ikke at du bruger dit smykke i sammenhæng med disse.

Alle smykker fra Bymickleit er nikkelfrie. Alle smykker er designet af Mette Mickleit og bliver produceret i tæt samarbejde med Bymickleits producent i Indien.

 

Velkommen til ByMICKLEIT's hjemmeside. Vi er glade for dit besøg, og det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse, når du bruger vores hjemmeside. Derfor indsamler vi data om din brug af siden. For at få at vide præcis hvilke data vi indsamler, skal du trykke på mere info.