Handelsbetingelser hos bymickleit.dk

Købsvilkår

1. BESTILLING

Læg varerne i kurven, og gå til checkout ved at trykke på indkøbskurven. Se din kurv igennem – slet eller tilføj varer, og gå til checkout. Angiv en leverings- og faktureringsadresse. Herefter går du til betaling og indtaster dine kortoplysninger.

2. Betaling

De mulige betalingsmåder er:

  • Dankort
  • VISA
  • MasterCard
  • Mobilepay
  • PayPal
  • Bankoverførsel (Kontakt os på tlf. eller mail.)

Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.
Der opkræves ikke gebyrer for betaling med betalingskort.

3. Alle varer sendes fragtfrit

Der er fri fragt på ALLE varer

4. Forsendelse – hvornår og hvordan modtager jeg mine varer?

Alle ordrer modtaget inden kl. 13 på hverdage, afsendes samme dag. Der kan komme undtagelser pga. af travlhed og lignende. Vi stræber efter at levere din bestilling inden for 1-2 hverdage med forbehold for forsinkelser hos vores transportører.

Vi anvender både PostDanmark og GLS til leveringer i Danmark. GLS leverer din pakke til et afhentningssted (pakke shop) i nærheden af din bopæl.

5. Hvis du har nogen spørgsmål til din ordre.

Hvis du har nogen spørgsmål, kan du enten ringe på tlf. +45 61698146 eller sende en mail på info@bymickleit.com

RETUR & BYTTE

1. Gratis bytte på alle varer

Alle varer der er købt gennem vores webshop på bymickleit.dk kan byttes til andre varer, gratis. Der er samme betingelser for bytte af varer, som ved returnering af varer. Se afsnittet nedenunder.

2. Fuld returret

Der er 30 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Kunden har ret til at give besked om fortrydelse af et køb op til 30 dage efter købet. Herefter skal varen være returneret inden 30 dage efter meddelelse om fortrydelse af købet.Hvis du fortryder købet, skal du blot returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den i. Bemærk, at du ikke må tage varen i brug og derefter forvente at kunne returnere den. Du har dog lov til at undersøge varen, og evt. afprøve den, såfremt det ikke forringer varens værdi (varens eventuelle salgsemballage er en del af værdien). Dvs. fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.Hvis du har købt varer via Internetbutikken hos os, har du som regel ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 30 dage efter, du har modtaget den. Du kan returnere varen ved at sende den til følgende adresse:

ByMickleit
Sadolinsgade 108
5230 Odense M
info@bymickleit.dk
Phone +45 61 69 81 46

3. Ombytning til anden model

Ønsker du at ombytte dine varer til en anden model, anbefaler vi altid at du returnerer varen og laver en ny ordre i shoppen på de varer du ønsker at modtage i stedet.

4. Skal varen sendes retur?

Du har altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb og kvittering vedlægges altid ved returnering.

5. Tilbagebetaling

Når vi har modtaget returvaren tilbagebetales beløbet oftest indenfor maks 5-10 hverdage (Inden 30 dage ifølge forbrugeraftaleloven). Vær tålmodig, for det tager 2-30 dage for tilbagebetalingen at blive krediteret din konto. Tiden afhænger af hvilken bank eller kortudsteder du har. Vi krediterer din tilbagebetaling til det samme betalingskort, du brugte ved ordreafgivelsen. Hvis det ikke er muligt at gennemføre tilbagebetaling til kortet (f.eks. hvis kortet er blevet afvist, annulleret eller er udløbet), kontakter vi dig.

6. Reklamationer

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden ombyttes, eller repareres denne vederlagsfrit af ByMickleit. Reklamationsretten er to år.

Skade på varen som skyldes dårlig vedligeholdelse er ikke dækket af reklamationsretten.

For mere info kontakt kundeservice på tlf. +45 61698146 info@bymickleit.com

 

Velkommen til ByMICKLEIT's hjemmeside. Vi er glade for dit besøg, og det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse, når du bruger vores hjemmeside. Derfor indsamler vi data om din brug af siden. For at få at vide præcis hvilke data vi indsamler, skal du trykke på mere info.